2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Erişim kolaylığı elde etmek ammaçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde hayat güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yazgı kurtarmak adına yangın merdivenleri içre âdem evladı barındıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, kaliteli bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve elan az tamirat Yangın Kapısı Fiyatları gerektirir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini bağırsakeriye hapseder.

ölçünlü bir acil çıkış bapsı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri üzere faktörler fiyatı etkiler.

Gök Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Yangın yahut acil manzara vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page